Campana Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Czas na mój debiut. Modele prosto z pudla , zmieniłem tylko zestawowe anteny z miedzianych na stalowe pręciki . Modele wyjątkowo proste w budowie Edytowane 23 Października 2020 przez Campana dod. zdjęcie 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 czemu dwa? Wrzuć jakąś fotkę z odnośnikiem - musiałem się nasiłować z googlem i kalkulatorem żeby sobie policzyć jakie te kulki duże w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Gratulacje, piękne modele! Cieszę się, że ktoś dołączył do grona "kosmicznych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2020 23 godziny temu, M.A.V. napisał: czemu dwa? Wrzuć jakąś fotkę z odnośnikiem - musiałem się nasiłować z googlem i kalkulatorem żeby sobie policzyć jakie te kulki duże w tej skali Jeden zrobiłem dla siebie, drugi na upominek. Postaram się jeszcze ogarnąć zdjęcie z odnośnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mars76 Napisano 26 Sierpnia 2020 Share Napisano 26 Sierpnia 2020 Coool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 18 Października 2020 Autor Share Napisano 18 Października 2020 W dniu 15.08.2020 o 23:55, M.A.V. napisał: Wrzuć jakąś fotkę z odnośnikiem - musiałem się nasiłować z googlem i kalkulatorem żeby sobie policzyć jakie te kulki duże w tej skali Dodane do pierwszego posta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2020 Share Napisano 18 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Popieram inicjatywę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi