Wladek Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Taki tam Bebok się jeszcze w tym tygodniu trafił Malowany pędzlem, ogólnie mówiąc służył mi do testów ponieważ nie siedze w 1/35 Przepraszam za słabą jakość zdjęć, tylko na tyle pogoda mi pozwoliła :-/ Od tydogni już leje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Jak na 12-latka świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Ale kolego ja za 2 dni pisze test gimnazjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Znam modelarzy 50-letnich którzy kaleczą modele i 14-letnich (ja!),. Moim zdaniem jakość modeli zdecydowanie nie zależy od wieku. Acha nie będę oceniał modelu bo i tak nic nie widzę. Zwiększ czułość, naświetlaj dłuzej, zadbaj o lepszą stabilizację, albo przynajmniej doświetl model dodatkową lampką . Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Idę na spacer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Constructor, nie chciałem nikogo urazić.... Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 No to żeście se pogadali :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 No to żeście se pogadali :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Jak na 12-latka świetnie. A czy wiek jest wyznacznikiem jakości wykonania modeli? Ćwicz, Ćwicz i jeszcze raz Ćwicz, powiem tak oznakowanie dla Kubelwagena E.Rommla, a malowany pz.grau, powinien być pomalowany w kolorze piaskowym, a jest taka zasada lepiej położyć 5 cienkich warstw farby niż dwie grube, zalewające wszystkie szczegóły. przydało by się użyć suchego pędzla i zapuścić wash w zakamarki. Pozdrawiam Ale kolego ja za 2 dni pisze test gimnazjalny Eeee, ja miałem 16 lat jak pisałem test gimnazjalny a nie 12... a było to rok temu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 To chyba mialo znaczyc ze rzelu swoja ironia blednie oznaczyl wiek zalozyciela tematu, a wy dalej tego nie lapiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Pafica ale ja się nie obrażam Po prostu model mi nie leży, wolę spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Dokładnie o ironię mi chodziło... Miałem wyliczać rzeczy do poprawki, ale widok dziury w lampie Notek sprawił, że nawet tego mi się odechciało. Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Eeee, ja miałem 16 lat jak pisałem test gimnazjalny a nie 12... a było to rok temu :P Racja, a raczej chodziło o test kompetencji na koniec podstawówki... A co do modelu to trudno powiedzieć, jak dla mnie jest zbyt jednostajny, przydałby się jakiś suchy pędzel, coś co by ożywiło tego malca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Pafica ale ja się nie obrażam Po prostu model mi nie leży, wolę spacerek Wiem, wiem, to miał być żart! Swoją drogą na spacer to ja też sobie wczoraj poszedłem. Musiałem odpocząć od tych revelowskich tygrysich gąsienic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2008 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Pafica no po paru godzinach nad klejem to mózg siada i trzeba się przewietrzyć. Dziś to już nei dam rady,a le jutro chyba rower sobie zacznę szykować W skali 1:1 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 hehe Nie wiem z czego sie cieszysz, ja bym na twoim miejscu model troszku poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 23 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Powiem tylko że nie z ciebie A model poprawie po remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking81 Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Ale się czepiacie tego modelu ;p a na innym forum ten model zebrał jak narazie lepsze noty ;-) Mnie tam osobiście się nawet podoba tylko, że za ciemne fotki-ale ja kompletny laik jestem więc na moją opinię nie zwracaj uwagi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Na forum dla wędkarzy noty byłyby pewnie jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Mi się podoba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Merida, jesteś wędkarzem? ;D Tak serio to on może i jest ładny, ale te fotki nie pozwalają tego ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Wladek no ja wiem, że nie ze mnie OK, żarty żartami, ale może kolega potrzebuje pomocy? może go naprowadzić w dobrym kierunku? Wladek, dajesz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Pafica Jestem wędkarzem a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Wladek no ja wiem, że nie ze mnie OK, żarty żartami, ale może kolega potrzebuje pomocy? może go naprowadzić w dobrym kierunku? Wladek, dajesz radę? Kolega Władek siedzi dopiero rok w modelarstwie i bardzo uważnie wysłucham rady doświadczonych kolegów . Pozatym zrobie lepsze zdjecia by można było go dokładnie ocenić Dziękuje wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi