ManiekB Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Witam Zawsze mnie coś ciągło do modeli S-F, a konkretnie do Universum Gwiezdnych wojen. Mimo tego nie wpadłem w szaleństwo zakupów, ale nie mogłem się oprzeć jak zobaczyłem model AT-ST firmy Bandai i jeszcze w skali 1:48. Najnowsze dzieło wytwórni Disneya w postaci filmów kinowych, popsuło strasznie to Universum, to serial Mandaliorian oglądało mi się przyjemnie i uciszyłem się, że mogę zrobić AT- ST innego niż do tej pory. W czwartym odcinku serialu jedną z głównych "ról" przypada własnie temu dwunożnemu robotowi - mimo nocnych ujęć i słabej poświaty świateł robot wyglądał inaczej niż do tej pory oklepany z filmów. Po długich poszukiwaniach znalazłem grafikę koncepcyjną przedstawiającą robota z tego serialu: I na podstawie tej grafiki i modelu j.w. powstał mój model: Komentarze mile widziane. Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 W głowie słyszę to skrzypienie i tupanie :D. Wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Plus za malowanie i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 świetny "kurak" malowanie mi się bardzo podoba, szczególnie te zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 21 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2020 22 godziny temu, Monster3 napisał: W głowie słyszę to skrzypienie i tupanie :D. Wygląda świetnie 21 godzin temu, mikemc napisał: Plus za malowanie i brudzenie. 15 godzin temu, M.A.V. napisał: świetny "kurak" malowanie mi się bardzo podoba, szczególnie te zacieki Dzięki za pozytywny odbiór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 27 Sierpnia 2020 Share Napisano 27 Sierpnia 2020 Dobra robota. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 To jeszcze raz ja, czy będę mógł wrzucić Twój model do siebie na stronę? Na www.galaxykits.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 14 Września 2020 Autor Share Napisano 14 Września 2020 Witam Pewnie, że tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 23 Czerwca 2021 Share Napisano 23 Czerwca 2021 Świetny. Powoli nagrzewam się na niego. Gdzie obejrzałeś Mandalioriana ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 23 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2021 Godzinę temu, kalisz76 napisał: Świetny. Powoli nagrzewam się na niego. Gdzie obejrzałeś Mandalioriana ? Dzięki. W sieci jeżeli to można tak nazwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 24 Czerwca 2021 Share Napisano 24 Czerwca 2021 13 godzin temu, ManiekB napisał: Dzięki. W sieci jeżeli to można tak nazwać . Chyba musiałem słabo szukać . Dorwałem z innego "źródła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi