Lucas HS Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 No właśnie... mowa tu o malowaniu widelca w rowerze i tracków w deskorolce. Będzie się trzymało na zmatowionej przed malowaniem części? Na to Clear. Gwoli ścisłości jeszcze powiem, ze będzie to lakier gloss, a nie metalik. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Lucas HS jeżeli na widelcu to daje 50% szans na wytrzymanie , zależy jak jeździsz na rowerze, a co do deskorolki to sie nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Tak dla wiadomości... Tracki to metalowe części, które jakby pośredniczą między deckiem (drewnianą dechą) a kółkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 No to może wytrzyma , nie powinno szybko sie zetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Zastanawiam się raczej... czy nie odpryśnie od kamyka, czy lakier będzie tak mocny jak na samochodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 No jeżeli na samochodach wytrzymuje to na deskorolce czy rowerze tym bardziej wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Nie wiem jak z deską ale widelca powinien się trzymać. Jak by nie było Motip jest przeznaczony do renowacji samochodów sądzę, że jak dobrze przygotujesz powierzchnię do malowania to później nie będzie żadnych kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Co do decka to raczej mało prawdopodobne że się będzie trzymać. Jeżeli coś próbujesz (slide czy jak to się tam piszę) to z pewnością nie wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Ale ja nie chcę malować decka tylko tracki i wiem, że przy grindach (ślizgi na truckach) się lakierek z nich zedrze, ale tylko na krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Widelec możesz pomalować bez przeszkód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja z bratem malowaliśmy cały jego rower W drugim rowerze amortyzator i to nawet bez podkładu. Trzyma sie bardzo dobrze. Na trackach też powinien, ale jak grinde-a zrobisz, to nie ma bata, żeby się nie starł. Także polecam na widelec wyszlifowany (zmatowiony, albo nawet zdarty do zera) pomalować podkładem, potem kolor, clar. Nawet pod clar można naklejki takie przezroczyste dać i ładnie się zleją z całością. Na koniec wiadomo... Wodny 2000 i polerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi