orkan Napisano 6 Września 2020 Napisano 6 Września 2020 (edytowane) . Edytowane 12 Grudnia 2025 przez orkan Cytuj
zaruk Napisano 8 Września 2020 Napisano 8 Września 2020 Cześć. Jeśli to pierwszy model, to przy bardzo ambitnym założeniu (wielobarwny kamuflaż + zima) świetnie dałeś radę. Widać dużo włożonej pracy, szczególnie w wykończenie malarskie i drobne elementy. Dobra robota. Cytuj
orkan Napisano 8 Września 2020 Autor Napisano 8 Września 2020 (edytowane) . Edytowane 12 Grudnia 2025 przez orkan Cytuj
Irgr Napisano 8 Września 2020 Napisano 8 Września 2020 (edytowane) Oj, to prawie to mało powiedziane. Można by jeszcze dodać tylko jakiś dedykowany zestaw blach ale na pierwszy rzut oka nie widać takiej potrzeby, a ze względu na niszowy temat pewnie takiego nie ma =P Fajnie zawsze zobaczyć że ktoś zaczyna przygodę z modelarstwem plastikowym w taki sposób. Dwie rzeczy które rzucają mi się w oczy to nieco za mocne te rdzawe zacieki i podstawka, która fajnie że jest ale mocno odstaje wykonaniem od samego modelu. Edytowane 8 Września 2020 przez Irgr Cytuj
Adamo722 Napisano 8 Września 2020 Napisano 8 Września 2020 Ja tez uwazam ze model ci fajnie wyszedl tylko faktycznie moze za bardzo zlewa ci sie z tą podstawką. Moze zrob fotki bez podstawki albo nie wiem moze calkiem na sniegu Cytuj
orkan Napisano 12 Września 2020 Autor Napisano 12 Września 2020 (edytowane) . Edytowane 12 Grudnia 2025 przez orkan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi