rudy0007 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Właśnie "TEN" a nie tamten "INNY" miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 12 minut temu, rudy0007 napisał: Właśnie "TEN" a nie tamten "INNY" miałem na myśli Kamil, to jest TAMTEN INNY nie TEN INNY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 3 minuty temu, mirage3 napisał: Kamil, to jest TAMTEN INNY nie TEN INNY Teraz to już nawet @abtbnie będzie wiedział który chciał zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 3 minuty temu, rudy0007 napisał: Teraz to już nawet @abtbnie będzie wiedział który chciał zrobić Spoko loko jak się nie da TEGO to się zrobi nowy INNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 @abtbgdybyś sam się w tym pogubił to daj znać, razem z @mirage3dokładnie Ci wyjaśnimy o co chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2021 Spokojnie panowie. Wszystko jest pod kontrolą, dam radę. Plany leżą w sejfie, jedne dodatki, są inne jadą. Modele czekają w stanie pełnej gotowości. Jedyny problem to taki, że mi baterie w aparacie zdechły a sklep śniegiem zasypało. Więc tego, ten będzie trzeba poczekać do głębokiej wiosny i wtedy ruszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 11 godzin temu, abtb napisał: Tak dla zagmatwania sprawy: Epizod II "Marynarze z Pensacola" Jeśli dobrze rozkminiłem będzie to warsztat F9Panther... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2021 18 minut temu, rudy0007 napisał: Jeśli dobrze rozkminiłem Masz kumację , młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi