RH Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Edytowane 11 Września 2020 przez RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 To są Friule? Jeżeli tak to coś nie pykło z domestosem A model jak i zdjęcia w twoim stylu, czyli słabo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 To jest 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 yyyy moze na zywo by sie obronil ale ze zdjec poprostu mnie sie nie podobuje to wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 8 godzin temu, Seb napisał: A model jak i zdjęcia w twoim stylu, czyli słabo. Słabe są takie wartościujące wypowiedzi. Żadnych porad, tylko zjebka. Żadna sztuka i przykro czytać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Dobierając rozmiar zdjęcia uważaj na interpolację pikseli, pomijając zbyt małą głębię ostrości, przynajmniej u mnie zdjęcia wyglądają na rozmyte, a to wina wielkości pliku. Po kliknięciu na obrazki jest lepiej, ale nikomu nie chce się klikać. Do tego coś co wygląda jak lampa błyskowa,albo raczej jedno źródło światła z przodu, oświetlenie spłaszczyło zdjęcie. Źle się ogląda takie zdjęcia. Koła od wnętrza czyste, zapominasz o "niewidocznych" miejscach. Mam wrażenie, że fajna robota mieszą się ze słabszą, stąd nie wiem co mam myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi