Marek Świderski Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Tak sama z siebie zaczela pekac? Jakos mi sie wierzyc nie chce... Przeciez tam jest praktycznie zero naprezen wewnetrznych, ktore ewentualnie moglyby cos takiego spowodowac... Dziwna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Marek, podaj jeszcze jaka skala. Ale przypadek z tą kabina naprawdę niezwyczajny. Ciekawe, tak teoretycznie, co mogłoby być przyczyną? Może jakieś rózne składniki, które zaczęły róznie reagować na zmiany temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 No wlasnie jedyne co mi przyszlo do glowy, to jakies naprezenia wewnetrzne. Ale przy tego rodzaju materiale, z tego co wiem, nie sa na tyle silne, zeby byly w stanie "rozpeknac" szybke... I to na czworo na dodatek... Nie mam pojecia od czego to sie moglo zrobic. Bo jak rozumiem, szybka nie byla wklejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Marek jeżeli uda się ją skleić to spróbujemy zrobić odlew i wytłoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Marek jeżeli uda się ją skleić to spróbujemy zrobić odlew i wytłoczyć. Brawa dla tego Pana Dokladnie to samo juz wczoraj Markowi pisalem Na pewno dacie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 16 Października 2006 Share Napisano 16 Października 2006 Może to jakiś uzbrojony krasnoludek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Października 2006 Share Napisano 16 Października 2006 A ja się wczoraj układam do snu, a tu JAK NIE PIERDZIELNĘŁO CUŚ. Myślę sobie, że coś spadło, ale zapalam światło, a tu szyba pękła w pół Niezłego zgona zaliczyłem. Może zrobię foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek12 Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Kosmici?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Jeżeli zdecyduje się na zrobienie odlewu i tłoczenie osłony , pamiętaj by po sklejeniu popękanej osłony , miejsca klejenia wyszlifować i wypolerować jak lustro. Odlew z żywicy wychwyci wszystkie nierówności . Sam odlew też skontroluj i wypoleruj. Wszystkie skazy przeniosą się inaczej na rozgrzaną folię. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Może to wada materiałowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Problem został rozwiązany prawie 2 lata temu. Bartek12 odgrzał bardzo starego "kotleta": viewtopic.php?t=1768&start=0 a rozwiązany został w ten sposób: viewtopic.php?t=1106&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi