MikiKiki Napisano 13 Września 2020 Share Napisano 13 Września 2020 Moja pierwsza morska diorama wykonana z folii aluminiowej, wikolu no i pędzla bez aerografu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 całkiem fajny kajak te fale to z jakiejś waty robiłeś ? Drobna uwaga na przyszłość - na podwodnych w tej skali warto wywalić wszystkie barierki i zrobić własnoręcznie albo z blaszek. Wszystko będzie lepsze niż te "grubasy" które dają zawsze w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 Woda wyszła całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Września 2020 Share Napisano 14 Września 2020 Nawet fajny tylko mi bardziej ta scenka wygląda na wynurzenie awaryjne przy wysuniętym peryskopie. I czy Atlantyk nie powinien być trochę ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikiKiki Napisano 14 Września 2020 Autor Share Napisano 14 Września 2020 6 godzin temu, M.A.V. napisał: te fale to z jakiejś waty robiłeś ? Witaj. Tak dokładnie to była wata dodatkowo rozciągana pędzlem namoczonym w wikolu. Nie miałem innego pomysłu a planowałem zrobić coś sam niż brać gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikiKiki Napisano 14 Września 2020 Autor Share Napisano 14 Września 2020 4 godziny temu, Adamo722 napisał: Nawet fajny tylko mi bardziej ta scenka wygląda na wynurzenie awaryjne przy wysuniętym peryskopie. I czy Atlantyk nie powinien być trochę ciemniejszy Witaj. Cel był taki, że przypominać to miało bardziej scenę na u wejścia Gibraltaru jak w filmie "Das Boot" no wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 16 Września 2020 Share Napisano 16 Września 2020 W dniu 14.09.2020 o 17:12, MikiKiki napisał: Witaj. Tak dokładnie to była wata dodatkowo rozciągana pędzlem namoczonym w wikolu. Nie miałem innego pomysłu a planowałem zrobić coś sam niż brać gotowca. Watę dobrze jest namoczyć w stll water, nie widać wtedy tych włókien pojedyńczych, całkiem fajnie Ci to wyszło, szczególnie woda wygląda realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Aż się niedobrze robi od patrzenia... na te przechyły, oczywiście . Fajny efekt osiągnąłeś, piana z waty dobra. Poniżej masz adres do filmu gościa, który wie co i jak. Może Ci się przyda, a może już widziałeś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi