koksik750 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) W końcu, po namowach ukazuje Wam mój najnowszy nabytek: Mazda Rx-8, 2004r. pojemność 1300cc, moc 192 (niestety słabsza wersja - mogła być 231 ), praktycznie full opcja bez navi i ksenonów. Oto foty: I z otwartymi drzwiami: Światełko: Felgi 18" oczywiście z oponami Bridgestone Potenza 225/45/18 : Wnętrze: Zegary z elektronicznym prędkościomierzem: Główna konsola z 6 płytową zmieniarką CD ( współpracująca z 9 głośnikami i wzmacniaczek BOSE ): Po otwarciu maski widzimy coś takiego: Ale gdy zdejmiemy pokrywe, ukazuje nam się malutki silniczek " przegrodzony rozpórką: Edytowane 8 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 No wreszcie Piękny samochodzik.Oby dobrze się spisywał jak najdłużej w co wierzę A ze zdjęć fotka nr.4 jest najlepsza za takie coś podziwiam Japończyków drzwi w stylu "na szafę" Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Furka przyjemna a jak tam bagażnik ? Ps gdzie on ma silnik bo jakos nie widać .. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Furka przyjemna a jak tam bagażnik ? Ps gdzie on ma silnik bo jakos nie widać .. ;D Widzisz fliper_nx to są zalet silnika Wankla malutki a mocny w cholerę Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 No bardzo ładny samochodzik Teraz to możesz zrobic sobie model Mazdy Rx-8 w barwach swojej bryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Niezły Te drzwi są świetne. Jest piękna reklama w USA jak koleś ściska Mazdę, a ona zamyka te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Niezły Te drzwi są świetne. Jest piękna reklama w USA jak koleś ściska Mazdę, a ona zamyka te drzwi Wiem, widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Zajefajny sprzęt , musisz mieć niezłe nagłosnienie , pytanie czy dochodziłes juz do 7000 obrotów ?? i jak wrażenia z jazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 No i paliwa przydało by sie zatankowac Mały silnik a za to jaka moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Zajefajny sprzęt , musisz mieć niezłe nagłosnienie , pytanie czy dochodziłes juz do 7000 obrotów ?? i jak wrażenia z jazdy . Jeszcze nie ale mam zamiar przetestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 A co sie dzieje przy 7000 obrotow? Samochod wykonuje skok w nadprzestrzen, czy przenosi sie w czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie silnik wtedy przemawia ludzkim głosem i mówi. Podkręć mnie do 9 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie silnik wtedy przemawia ludzkim głosem i mówi. Podkręć mnie do 9 tys I wrzuć następny bieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie silnik wtedy przemawia ludzkim głosem i mówi. Podkręć mnie do 9 tys I wrzuć następny bieg Tylko aby nie Rakietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Lipca 2008 Autor Share Napisano 11 Lipca 2008 Wczoraj dostałem nowe "skarpetki" a może raczej kapcioszki do mojej mazdy: Niedługo zakładanie i robienie show car'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Nie silnik wtedy przemawia ludzkim głosem i mówi. Podkręć mnie do 9 tys Raczej "kończy ci sie paliwo" Te silniki mają małą pojemność i dużą moc, ale są paliwożerne, a jak się silnik zepsuje to Japońców wysłać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Lipca 2008 Autor Share Napisano 11 Lipca 2008 Zgadza się co do paliwożerności, ale żeby od razu wysyłać do japońców? Chyba że pójdzie coś czego nie zdołają naprawić na miejscu..choć są już prywatne firmy które zajmują się regeneracją silników wankla więc chyba dali by sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 A jak sie sprawuje RX8 ? juz jakis czas ją masz , wiec pewnie wiesz juz co potrafi ;p . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Lipca 2008 Autor Share Napisano 11 Lipca 2008 (edytowane) tak -> dwa razy w serwisie : 1. Poszła jedna z cewek....akurat standardowy problem 2. Już bardziej kosmetyczne zabiegi typu wymiana tylnych kloszy ( jeden parował ). Ogólnie frajda z jazdy ale 15 litrów w cyklu mieszanym może boleć portfel.... Chociaż po długiej trasie 10 litrów spalił ostatnio. Edytowane 3 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 To wsunie nie dużo ja mam BMW 320 i też pali 15 litrów. A ma tylko 130 koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 Mały update: Jedyne 9500 Euro za naprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Ojjjj Nic się nie martw ,się wyklepie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 W sumie modelarz jestem - trochę kleju i szpachli i będzie jak nowy hahaha. A tak na poważnie to nie z mojej winy więc ja nie płacę choć tego auta już nie chcę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 A czemu nie chcesz ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 Znudziła mi się :P Teraz bym chciał BMW E46 coupe ale tym razem dieselka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi