M.A.V. Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 eh.... to teraz zgromadź duży zapas taśmy do maskowanie bo będzie potrzebna (+ dużo cierpliwości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozi Napisano 19 Października 2020 Autor Share Napisano 19 Października 2020 Teraz, M.A.V. napisał: eh.... to teraz zgromadź duży zapas taśmy do maskowanie bo będzie potrzebna (+ dużo cierpliwości) Damy radę, nie wiedziałem żeby nie kleić cierpliwość jest a jak nie będzie to chwilowa przerwa i po przerwie na pewno wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozi Napisano 7 Listopada 2020 Autor Share Napisano 7 Listopada 2020 Po dłuższej przerwie zasiadłem do warsztatu modelarskiego i się działo... Zająłem się kolejnym etapem tak jak pokazane w instrukcji lecz tutaj było więcej zabawy z częściami metalowymi z czego się cieszę bo bardzo przyjemnie się z nimi pracuje. Wyciąłem kawałem pokładu (plastik pokazany na zdj. 2) i zastąpiłem go metalowym odpowiednikiem. kolejne postępy prac już nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi