Marcin M. Napisano 28 Września 2020 Napisano 28 Września 2020 (edytowane) Generalnie, figurka ta to maskotka heavymetalowej grupy Penumbra, z Hiszpanii. Fajną mają basistkę . Maskotka ma na imięTimmy, wydany został w ramach kickstartera. A że jestem fanem gier z serii Rusty Lake (polecam!) i że jest dokładnie w klimacie tych gier, no to trafił i do mnie. Więcej o Rusty Lake Edytowane 28 Września 2020 przez Marcin M. 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 28 Września 2020 Napisano 28 Września 2020 13 minut temu, Marcin M. napisał: ......heavymetalowej grupy Penumbra, z Hiszpanii. Fajną mają basistkę . z Francji !!! mieli też dwie fajne niewiasty w chórkach ale z tego co się orientuje już ich w składzie nie ma Cytuj
Marcin M. Napisano 28 Września 2020 Autor Napisano 28 Września 2020 (edytowane) 2 minuty temu, M.A.V. napisał: z Francji !!! No, metalowcy jednak z Hiszpanii z Francji to gotyk. https://www.facebook.com/PenumbraOficialEs Edytowane 28 Września 2020 przez Marcin M. 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 28 Września 2020 Napisano 28 Września 2020 aaaaaa to Waćpana przepraszam - o tych hiszpańskich szarpidrutach to w ogóle nie słyszałem Cytuj
push-up78 Napisano 29 Września 2020 Napisano 29 Września 2020 Myślałem,że to Kolczaste Kasztany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi