Jurras Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam wszystkich . Chciałbym pokazać Wam model , na którym postanowiłem poeksperymentować . Przyszedł mi do głowy pewien pomysł i postanowiłem go zrealizować. Tak wygłądał model przed rekonstrukcją Tak podczas budowy A tak wygłąda teraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Hehe ciekawa metamorfoza nawet mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Fajny model a pomysł też dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Bardzo fajny model, wielki plus za pomysł i wykonanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Kwietnia 2008 Super Moderator Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam. Ładnie się prezentuje. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Rewelacja, super scratchbuild. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Świetna przemiana Scani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Fajny i ciekawy model ja bym go tylko jeszcze usyfil ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Jednym słowem extra , bardzo ładnie i nie typowo , oryginalnie . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Szrot + inwencja twórcza = cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Suuuuuuuper Scania. Ze złomu powstał piękny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Świetnie!! Fenomenalnie!! Super model Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Choć nie bawię się cywilami to to mi się bardzo podoba. Coś fajnego urodzone z plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 No dla mnie BOMBA!!! Świetny pomysł i równie dobre wykonanie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 To tak jak z zakupioną ciężarówką ze złomu . Z niczego powstało coś pięknego . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 3 Maja 2008 Autor Share Napisano 3 Maja 2008 Dzięki za miłe opinie , na tapecie VOLVO F-12 , ale będzie cięzko , trzy kolory olejnej farby na kabinie , model ma 13 lat . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Teraz tylko poczekać do zimy i fottki w plenerze zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 genialny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi