Irgr Napisano 5 Listopada 2020 Share Napisano 5 Listopada 2020 To chyba o to chodzi. Wydaje się być dużo lepszym produktem niż ten od AK czy Ammo, tylko z tego co pamiętam jakoś ciężko było jeszcze niedawno produkty VMS w Polsce kupić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Listopada 2020 Share Napisano 5 Listopada 2020 Tylko, że AK czy AMMo (oby dwa testowałem) to niecała minuta moczenia i tylko jeden specyfik. Ogólnie jestem zadowolony z tych płynów, tylko teraz jakieś czarniawe te gąski u mnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 Czołg postawiony na kołach i gąsienicach. Trochę już zaczyna mnie męczyć ten model, ale już na szczęście nie zostało wiele do roboty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi