Raftom Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Czy ktoś już ma i może robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Mam, pokleiłem. Czeka na malowanie. Na forum w tryptyku o Kamazach też masz zdjęcia z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 Mój też poklejony, powoli zacząłem wnętrzności malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raftom Napisano 26 Października 2020 Autor Share Napisano 26 Października 2020 19 godzin temu, mandrivecs napisał: Mam, pokleiłem. Czeka na malowanie. Na forum w tryptyku o Kamazach też masz zdjęcia z budowy. Serdeczne dzięki, pięknie wygląda. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 W dniu 25.10.2020 o 19:52, mandrivecs napisał: Mam, pokleiłem. Czeka na malowanie. Na forum w tryptyku o Kamazach też masz zdjęcia z budowy. Czyjej budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 Tryptyk o Kamazach to nie mój wątek i nie moja budowa. Podpowiadałem tylko w odpowiedzi na ogólne pytanie, gdzie pytający pytał czy ktoś kleił i gdzie można znaleźć zdjęcia z jakiejś budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi