irizar Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Sklejam Scanie ale jest ona w Dot-4, więc zabrałem się za Volvo Vn780 Co zmienie w modelu: - Silnik, - Uchylana klapa, Malowanie: Będe malował swoje Volvo na czerwono, sprey firmy DecoLack. Dlaczego na czerwono? Tak Dziewczyna mi radziła Tutaj przedstawiam zdjęcia jak mi idzie praca: Wnętrze: Zewnątrz: Podwozie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 No czekamy na wiecej , w czerwieni bedzie ładne , szkoda ze niektóre fotki są słabej jakosci . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Ooo proszę Pana ... Wreszcie jakieś Volvo , czekam na kolejne fotki i opisy , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 No zobaczymy jak wyjdzie ;) Życzę powodzonka xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 No fajnie że zrobisz silnik, niech ci dziewczyna pomoże ,w tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Ja bym panien nie angażował do modeli.... Może coś złego z tego wyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Ja bym panien nie angażował do modeli.... Może coś złego z tego wyjść... Chyba nie widziałeś relacji adize i Agnieszki luknij do nich i zobacz jak świetnie sobie radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 fliper_nx - fajnie jakby wyszła taka czerwień, jak u ciebie w avatarze tornado ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Jak chcesz mogę Ci załatwić taki lakier , a co do panien.... Nie przesadzasz ... Kobieta też człowiek ... Kultury trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 tornado chodziło o "niewtajemniczone" dziewczyny, adize i Agnieszka robą super modele. Tylko mnie nie zbanujcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 fliper_nx ale ile będę czekać? i tak czekam już na silnik , mam majówke musze coś sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 A silnik od czego zamontujesz? Od Volva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 Jasne że od Volva :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 To będzie trochę lipa... bo w VN jest zupełnie co innego pod machą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Hmm a jaki potrzebujesz lakier? W puszcze czy do aero ? Czekać ok tyg, zanim pojadę, kupię i wyśle. Jak coś pisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 W puszcze, ale Deco lackiem pomaluje :P Taką naczepke chce mu dać http://www.allegro.pl/item351176128_naczepa_american_cargo_trailer_italeri_3831.html Jak wam się podoba ? Jeszcze nie licytuje jak skończe ciągnik, kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Jak tam kolego chcesz a naczepa ... będę miał chyba taka samą do mego VN, może być typowo amerykańska , pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 fliper_nx będzie dobrze choć w modelarstwie nie należy się spieszyć. Oto co zrobiłem w nocy dnia 1.05.2008: Wstawiłem silnik od Scanii 144L Milenium Truck mnie sie podoba A tu tak z ciekawości co pod maską Spray: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Wg. mnie silnik Scani pod machą Volva to lekka przesada... Ale model robisz w końcu dla siebie, a nie dla mnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Bilonzo, taka sama fikcja jak z silnikiem Volvo FH, ale pamiętajmy, że do ciężarówek w USA wkładają ci taki silnik jaki chcesz z listy, a nie konkretnie 1 firma. Co do naczepy. TO dobry wybór Tylko wtedy lepiej było ci kupic zestaw, bo wychodzi 50 zł taniej/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 I tak wygląda lepiej niż w oryginale, a silnik malujesz. I jeszcze jedno, jeżeli uda ci się zdobyć inne dekle zaworowe, takie jak w Iveco TruboStar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Już proponuję Ci poszukać Detroit Diesel albo Caterpilara... Bo silnik od Scani jest nie na miejscu . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Mógłbyś poszukać silnika od MANa F2000 bo tam jest rzędowy to by był akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Ha ja składam F2000 ale silnika nie dam. Mogę powiedzieć że jest rzędowy , tylko musiał byś zetrzeć napisy MAN z dekli. A co do detroit'a to z kąd takiego wytrzasnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Ha ja składam F2000 ale silnika nie dam. Mogę powiedzieć że jest rzędowy , tylko musiał byś zetrzeć napisy MAN z dekli. A co do detroit'a to z kąd takiego wytrzasnąć? A czy ktoś Cię prosi o silnik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi