irizar Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Racja taki sposób najlepszy, ale zrobie tak na 100% całego zestawu Powoli kończe naczepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 na naczepe jutro będe naklejał kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Bardzo ładny model ci wyszedł A mam pytanko czym się rózni volvo 670 od 780? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 670 ma trochę krótszą kabinę od 780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 670 ma trochę krótszą kabinę od 780 A co za tym idzie w 780 na ścianie jest szybka w w 670 nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 29 Maja 2008 Autor Share Napisano 29 Maja 2008 Aktualizacja Porównanie naczepy z Pepsi Max Zestaw Volvo Vn jak sie prezentuje z naczepą 1fotka: Silnik: fotka troche zamazana Niedługo będzie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 NO no no , prace idą sprawnie , podoba mi sie lakier , i fajnie kalki położone na naczepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 Aktualizacja: Jak widać troche jeszcze roboty zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 No człowieku , dużo ale to dużo ładniejsze fotki , co do volvo to mnie sie podoba ;) , brakuje tylko jakiegos połysku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Racja fotki o wiele lepsze ! Mi się najbardziej ta pierwsza podoba tam jakoś najbardziej widać.Volvo też mi się podoba. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Dziękuje, za przyjemne komentarze. Daje nowe zdjęcia całego zestawu już jest z 90%, zawiasy zrobić na klape unoszoną , ja mam pomysł z tic taców, jeśliktoś ma inny to pisać w tym temacie. Myślę, że się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Zapraszam do Galerii: viewtopic.php?t=8063 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi