Gościu Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Oooo...będzie długo i dokładnie, zobaczymy co razem "wymodzicie" ;) Umieram z ciekawości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 mam do was wielką prośbe, podeślecie mi jakieś informacje na temat Elefantów stacjonujących w naszym kraju z okresu jesienno-zimowego Jedna kompania (614), wyposażona w sprzęt po 653 sPzJgAbt brała udział w walkach od września aż do odwrotu za linię Odry. Liczyła na początku całe 14 pojazdów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Jak narazie robie małą przerwe, aż do dotarcia do mnie materiałów sponsorowanym przez kolege wodzik730... Sklece go do końca i będe czekał, w tym czasie dokończe figurki... Co do figurek bardzo stare wypraski mało dokładne, jak na zwykłe figurki bardzo dużo szpachli poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Kilka fotek z przed ostatniej nocki: Kolego wodzik730 jak najważniejszy dla mnie jest jak na razie schemat malowania... Odezwij się na moje GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 A z jakiego zestawu te figurki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 A z jakiego zestawu te figurki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Hmmm, masz model z tylnym włazem podzielonym na dwie części. Były tylko dwa egzemplarze z takim wykonaniem i z tego co pamiętam obydwa były użyte we Włoszech. Z drugiej strony to dobrze bo mam zdjęcia któregoś z nich. czyli Polska raczej odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Hmm musze pogrzebać po monografiach jeszcze co do tego tylnego włazu. I tylko to zauważyłeś?? Bo zawsze można zamienić właz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Właz zamieniony rynna zdjęcia pare blaszek musze dokleić i nakładam podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Fajnie, dziś podeślę Ci jeszcze coś. Zostały Ci jeszcze jakieś dodatkowe ogniwa?? warto by je zwiesić na tylnej ścianie zabudowy tak aby lekko przysłaniały ten duży właz (jak to widać na zdjęciach). A i te wizjery kierowcy i strzelca na tych bocznych-skośnych ścianach były pokryte zimmeritem- może spróbuj jakoś to dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Jeszcze raz dzięki za fotki ogniwa już są przyklejone... Co do wizjerów była blaszka z zimmeritem ale to ochydnie wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Poszła kolejna porcja, mam nadzieję, że się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Znalazłem jedno malowanie w monografiach... Ale mnie zasypałeś zdjęciami "wodzik" sporo tego nie powiem... wrzuce pare tu na forum, z których korzystałem jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Postaram się podrzucić jeszcze inne. jak na Polskę to nietypowe jest (cytuję za autorem tego rysunku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Nieźle, nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 A może się skusisz na malowanie w te esy-floresy z tym zapapranym krzyżem? Dosyć niespotykany ten kamuflaż i byłoby chyba ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 No pokaż to malowanie w te esy floresy Dumo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Rzucając okiem na te opracowania , w których posiadaniu jest Wodzik....chłopaki sie raczej nie starali. np tak jak My ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Kurde trudny wybór, i to fajnie i tamto też, zobaczymy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Kurde trudny wybór, i to fajnie i tamto też, zobaczymy jeszcze. Mam identyczny dylemat z ferdkiem...troszkę z tym siedzieliśmy, pomysł rośnie. No i wklejaj że coś, bom ciekaw jak Ci z nim idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 no właśnie wrzucaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 Jutro powinienem skończyć budowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 Mam pytanie jak powinien wyglądać otwarty uchwyt trzymający lufe ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Skoro to mniej więcej wygląda tak na fotkach...to po wyjęciu lufy z uchwytu pewnie była w takim kształcie UU Ale lepiej zaczekać na bardziej obeznanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi