Ivan_Kolesnikov Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Pozdrowienia, koledzy! Przedstawiam państwu model Mercedesa firmy Miniart. Jakość plastiku jest jak zawsze na pierwszym miejscu. Model złożyłem szybko, wszystko bardzo dobrze do siebie pasuje. Szczegóły są również bardzo dobre. Silnik i wnętrze są szczegółowo wykonane. Bardzo podobały mi się również koła wykonane metodą sandwich, która pozwala na zachowanie bieżnika. W zestawie również kolorowe pudełka papierowe. Modelarzowi pozostaje już tylko wycięcie ich według szablonu. Malowałem Mission Models i znów byłem z tego bardzo zadowolony! Stosowano również chemię Vallejo, Microscale, AMM. Ogólnie z modelu pozostały tylko przyjemne doznania! Miłego oglądania! Quote
_OldMan_ Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Całkiem fajny tylko ... samochód trochę ufajdany a pola z krzyżami czyściutkie jakby je ktoś wymył. 1 Quote
Super Moderator Marcin Rogoza Posted November 8, 2020 Super Moderator Posted November 8, 2020 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: samochód trochę ufajdany a pola z krzyżami czyściutkie jakby je ktoś wymył. No własnie...... No co za nielogiczna maniera Do poprawki 1 Quote
cayman Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 1 godzinę temu, Marcin Rogoza napisał: No własnie...... No co za nielogiczna maniera Do poprawki Popieram. 1 Quote
rhinoceros Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Przyciąga wzrok! W dobrą stronę idzie Twoje modelarstwo.... Poza uwagami Kolegów- Dużo tej poczty na dachu sanitarki Pozdrawiam 1 Quote
Ivan_Kolesnikov Posted November 9, 2020 Author Posted November 9, 2020 Koledzy, dzięki za komentarze! Quote
Recommended Posts