Ivan_Kolesnikov Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 Pozdrowienia, koledzy! Przedstawiam państwu model Mercedesa firmy Miniart. Jakość plastiku jest jak zawsze na pierwszym miejscu. Model złożyłem szybko, wszystko bardzo dobrze do siebie pasuje. Szczegóły są również bardzo dobre. Silnik i wnętrze są szczegółowo wykonane. Bardzo podobały mi się również koła wykonane metodą sandwich, która pozwala na zachowanie bieżnika. W zestawie również kolorowe pudełka papierowe. Modelarzowi pozostaje już tylko wycięcie ich według szablonu. Malowałem Mission Models i znów byłem z tego bardzo zadowolony! Stosowano również chemię Vallejo, Microscale, AMM. Ogólnie z modelu pozostały tylko przyjemne doznania! Miłego oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 Całkiem fajny tylko ... samochód trochę ufajdany a pola z krzyżami czyściutkie jakby je ktoś wymył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 8 Listopada 2020 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: samochód trochę ufajdany a pola z krzyżami czyściutkie jakby je ktoś wymył. No własnie...... No co za nielogiczna maniera Do poprawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 1 godzinę temu, Marcin Rogoza napisał: No własnie...... No co za nielogiczna maniera Do poprawki Popieram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 Przyciąga wzrok! W dobrą stronę idzie Twoje modelarstwo.... Poza uwagami Kolegów- Dużo tej poczty na dachu sanitarki Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 Koledzy, dzięki za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 10 Listopada 2020 Share Napisano 10 Listopada 2020 Podoba mi się, fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi