konrad1 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witam dzisiaj sie zamieniłem z moim kuzynem za modele ja mu dałem Daf 95 xf super space cab a on mi subarkę oto fotki : Oto jeszcze w całości: A tu już po polerce : Tu tarczki : I jeszcze lampy : I na koniec piękne felgi które będę chromował : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Fptu do pupy... Po co wycinałeś maskę... ? Chromy w imprezie.... Cóż są gusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Jakie chromy, firmowe wrc mają takie felgi w czasie rajdów. Do tego wersje cywilne również posiadają felgi złote lub w kolorze aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 Po pierwsze zrezygnowałem z chromu bo miałem go malować na czarno a po drugie to maska już była wycięta ponieważ miał być w niej silnik i jeszcze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 fliper_nx zrozum że nie wszyscy są urodzonymi fotografami A co do Subaru to będziesz miał silnik czy co będziesz robił z tym bo jednak coś tam musi wylądować Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 Tak będzie tam silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Dobrze ale odpowiednie tło i oświetlenie nie jest trudno z organizować a jakby nie patrzeć jest to podstawa zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Tylko ze Konrad robi foty telefonem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 Ale ja je robiłem o 23:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 23:00 To niczego nie zmienia, w końcu p. Edison wynalazł żarówkę, abyśmy mieli jasno w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Hahahaha niestety kolega ma racje.... Telefonem też można zrobić jakąś fotke :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 Ale z aparatem 0,3mpix. dużo nie zdziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 23:00 To niczego nie zmienia, w końcu p. Edison wynalazł żarówkę, abyśmy mieli jasno w nocy. I co Ci to da ? Tak jak chłopak napisał z takim aparatem to w nocy na pewno nic nie zrobisz sam mam taki w mojej noki i próbowałem w nocy coś robić ustawiać dobrze, swiatło i wszystko za jasne, że nic nie widać albo, za ciemne niestety taki aparat , najlepiej tym telefonem w dzień zrób i tyle zawsze coś. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 eKrystian Przepraszam, ale kiedy napisał o rozdzielczości aparatu, przed czy po moim poście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 No i kolejny update pomalowałem podwozie metalizerem i czarnym błyszczącym i włożyłem felgi w opony i pomalowałem maskę na czarno oto fotki: Maska: Podwozie: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Witam... Nie chcę nikogo urazić, ale lakier wygląda tragicznie... Przydałby się DOT3... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Sorka Może ci sie to nie podoba ale troche brzydki ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Ale jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Ten czarny błyszczący , na masce, to tragedia, czy malowałeś pędzlem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 zgadzam sie z przedmówcami - maska wygląda tragicznie....z resztą nic konkretnego na tych zdjęciach nie widać - zrób jakieś lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 No na tej czarnej masce na krawędziach jakby niebieski prześwitywał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 A nie lepiej było kupić Subaru Impreze Sti od Fujimi??? Buduję N-grupę rajdową łącząc z elementami z WRC tamiyi (klatka, fotele, zawias itp) i twierdzę, że model fajny, ładne wypraski i tani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Tak to ja już kompałem w docie ale będę jeszcze raz malował ale tamką to było malowane pactra i do tego rozcięczaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 A pozatym tematem... Nie orientuje się ktoś czy jest już nowa Impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Na szczęście jeszcze nie ma , a model cóż ... DO poprawy ... Nie spiesz sie z nim tak i rób dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi