dedrey Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 Wstawiam w warsztat bo w sumie nie wiem czy w giełdzie by ktoś zerknął. Szukam dział Canet 6" 1/350( artyleria główna na Variagu, interesują mnie też pozostałe działa) . Może któryś z kolegów ma na zbyciu lub będzie zamawiał w sumie producent nie jest istotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 NorthStar ma bardzo ładne, niestety wszystkie nadmiarowe już pogoniłem, zostaje producent...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 W przyszłym roku będę zamawiał w Rossiji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Master-Model robi lufy do Wariaga. Zestaw SM-350-023. Aktualnie dostępny w EXITO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi