Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2020 Po nałożeniu kalkomanii, warto je docisnąć, przez rolowanie patyczkiem do uszu. Zapewni to, że kalka zostanie dociśnieta i lepiejj przylegnie do modelu. Ja nie widzę, by twoje kalki sie srebrzyły, one są nie dociśnięte. Jakiego lakieru bezparwnego urzywasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, jawkers napisał: Po nałożeniu kalkomanii, warto je docisnąć, przez rolowanie patyczkiem do uszu. Zapewni to, że kalka zostanie dociśnieta i lepiejj przylegnie do modelu. Ja nie widzę, by twoje kalki sie srebrzyły, one są nie dociśnięte. Jakiego lakieru bezparwnego urzywasz? vallejo gloss varnish Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 Jest błyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2020 Nakładałes go pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2020 To dla tego powierzchnia lakieru, jest taka nie równa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 4 minuty temu, jawkers napisał: To dla tego powierzchnia lakieru, jest taka nie równa. Dziękuję może następny model będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2020 Może zaplanuj zakup aerografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 8 minut temu, jawkers napisał: Może zaplanuj zakup aerografu. Niestety narazie musi mi wystarczyć pędzel i spray ale taki zakup chciałbym kiedyś dokonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 1 minutę temu, Szef napisał: Niestety narazie musi mi wystarczyć pędzel i spray ale taki zakup chciałbym kiedyś dokonać Szef możesz kupić nawet najtańszy Chiński . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2020 A kompresor zrobić z koła samochodowego. Tak wiem o czym piszę, z kola samochodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 6 minut temu, jawkers napisał: A kompresor zrobić z koła samochodowego. Tak wiem o czym piszę, z kola samochodowego. 8 minut temu, fanpancerki napisał: Szef możesz kupić nawet najtańszy Chiński . 1.Jaki to mógłby być koszt ? 2.Kiedy chodzi o kompresor to na czym mogło to polegać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) W jakimś modelarskim kupiłem zestaw za 150 zł (Był na przecenie normalnie tak ze 200zł )i działa już rok albo i więcej. Sprężarkę podłącza się do prądu w moim przypadku działa 30-40 min potem trzeba wyłączać, a sama sprężarka jest wielkości dwóch No może trzech piórników położonych obok siebie. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Coś takiego , niestety kiedyś ubrudziłem farbą ale przed następnym razem muszę to wyczyścić . Edytowane 24 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Oczywiście to jest sprzęt z najniższej półki, ale to i tak lepszy od pędzla. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, fanpancerki napisał: W jakimś modelarskim kupiłem zestaw za 150 zł (Był na przecenie normalnie tak ze 200zł )i działa już rok albo i więcej. Sprężarkę podłącza się do prądu w moim przypadku działa 30-40 min potem trzeba wyłączać, a sama sprężarka jest wielkości dwóch No może trzech piórników położonych obok siebie. Takie pytanko Głośne to jest ??? Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Porównałbym to do dźwięku szczoteczki elektrycznej (może trochę głośniejszy). Edytowane 24 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 1 minutę temu, fanpancerki napisał: No tak że jak zamknę pokój to nic nie słychać. 1.Jak jest z awaryjnością? (słyszałem że chińczyki trzeba uszczelniać i zrywają się dysze ) 2.Z aerografem trzeba pracować w masce?? 3.Czy dobrym pomysłem będzie pracować z aerogrem w miejscu spania ? ( oczywiście po wywietrzeniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Jutro mogę ci nawet nagrać dźwięk tej maszynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 Teraz, fanpancerki napisał: Jutro mogę ci nawet nagrać dźwięk tej maszynki. To fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Co to za aerograf Naprawde dziękuję za pomoc Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, Szef napisał: 1.Jak jest z awaryjnością? (słyszałem że chińczyki trzeba uszczelniać i zrywają się dysze ) 2.Z aerografem trzeba pracować w masce?? 3.Czy dobrym pomysłem będzie pracować z aerogrem w miejscu spania ? ( oczywiście po wywietrzeniu) 1.Mi się nic nie rozwaliło jeszcze, ale musisz czyścić po każdym użyciu. 2. Oczywiście maska wskazana ,ewentualnie na balkonie możesz malować i wtedy to już zależy od ciebie ,ja zawsze w masce maluję. 3.No radziłbym przed spaniem nie ,,psiukać,, a tak to nie ma problemu . Edytowane 24 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, Szef napisał: Co to za aerograf Naprawde dziękuję za pomoc Jak znajdę firmę to ci powiem, aczkolwiek nie mówię że to jest ideał. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 3 minuty temu, fanpancerki napisał: Jak znajdę firmę to ci powiem, aczkolwiek nie mówię że to jest ideał. Naprawde dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Oczywiście farbę przed użyciem w aero trzeba rozcieńczyć najlepiej dedykowanym preparatem aczkolwiek np. tamiyę można wodą a dysza się nie zapycha (testowałem). Edytowane 24 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi