Szef Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2021 W dniu 26.12.2020 o 13:43, Xmen napisał: Nie.To numery taktyczne.Numery seryjne to te małe przy ogonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Ten karton to bym wywalił w cholerę spod tego modelu.Biały bristol będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2021 6 minut temu, Xmen napisał: Ten karton to bym wywalił w cholerę spod tego modelu.Biały bristol będzie lepszy. Dobrze A sam model? (Przepraszam za zdjęcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Szef napisał: A sam model? Nie mi to oceniać .Prostemu" sklejaczowi". Ps.Jak ja nie cierpię tego słowa. Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2021 9 minut temu, Xmen napisał: Nie mi to oceniać .Prostemu" sklejaczowi". Ps.Jak ja nie cierpię tego słowa. Dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Tak dla informacji model nie był jeszcze zabezpieczony matem ,tylko przed kalkami błyszczącym . Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi