Radoslaw Pietrys Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Witam!! W końcu udało mi się skoczyć ten model . Miałem go zrobić prosto z pudła ale niestety mi nie wyszło ;) A o to efekty ;) foto : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Ale ladny jest - skubany Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Racja ślicznie wyszedł Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Kurczę, świetny jest! Ciekawe, czy mi też tak dobrze wyjdzie (jest w poczekalni)... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 (edytowane) Popieram przedmówców - kawał dobrej roboty . Pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 i to tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Radku..poprostu rewelacja...swietnie Ci wyszedl brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 3 Maja 2008 Autor Share Napisano 3 Maja 2008 Dziękuje Wszytki za mile słowa;) Następny będzie , Dioramka z 737-500 LOT z „ludzikami” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 (edytowane) Witaj Radku No, no! Śliczne twe dzieło Tylko pozazdrościć Edytowane 6 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Ladny, ladny... Jedna uwaga. Na ostatnim zdjeciu, co stoi na odwroconych kuwetkach, jedna opona lewituje. Albo za mocno zpilowales "ugiecie" albo cos jest krzywo wklejone albo krzywo stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Witam wszystkich Świetny model Radku. To pierwszy pasażer jaki widzę z śladami eksploatacji. Wygląda naprawdę atrakcyjnie i ciekawie. Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Brawo, przy malowaniu British Midlands fajnie grają te ślady eksploatacji. Bardzo dobra robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Malowanie tych lini lotniczych to z jakiego kraju pochodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eskej Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Malowanie tych lini lotniczych to z jakiego kraju pochodzi?? British Midland Airways Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 dziękuje. bo zastanawiam sie nad Airbusami A319 revell 1/144 British Midland Airways a British Airways Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek252 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Witam. Możesz mi powiedzieć jakim kolorem malowałeś wnęki podwozia. Według instrukcji czy innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi