Rzeznik Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Model jest świetny. Widziałem go w SM obok mego FT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Dzięki. Nitowadło to RB Poductions, to najmniejsze bodajże 0.55. O ile nic mniejszego od tamtej pory nie wypuścili Mniejsze, 0,4mm robi Rosie the rivetter, czy jakoś tak. Ale to RB też daje radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 W dniu 17.12.2020 o 07:12, Rzeznik napisał: Model jest świetny. Widziałem go w SM obok mego FT Widziałem, widziałem. Cudeńko. Próbowałem kiedyś kartonu, ale to nie na moje nerwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi