ssszzzymon Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Tuzin M113 dla kolegi. Modele do wargamingu. Plastiki z Battlefrontu, skala 1/100. Bez żadnych udziwnień, prosto z pudła. Nie ma na razie żadnej obsługi - planuję ja pomalować jak skończe wszystkie pojazdy, a tych zostało jeszcze sporo. Na zdjęciach poniżej 4 APC, 3 rozpoznawcze i 5 z moździerzami różnych kalibrów. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez ssszzzymon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Maleństwa! Ale łopaty i inne detale pomalowane mimo, że mają pewnie milimetr Zegarmistrzowska robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Fajnie wyglądają ale jakbyś jeszcze lufy możdzierzy rozwiercił byłaby inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszzzymon Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 Myślałem o tym, ale one są bardzo, bardzo za duże i albo bym musiał nawiercić dziurę kalibru 200mm albo zostawić grubaśne ścianki. Zdecydowałem bez wiercenia, ale to jest rzecz jasna do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Fajne maluszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi