ZIO BY NAITT Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 To co widać , czyli Nieuport 17c1 z Eduarda w wersji Profipack + kalki SP-Decal . Model malowany Humbrolem H105 ( powierzchnie górne ) i H74 ( powierzchnie dolne . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Ładny model, ładny bo ładny i jeszcze ładniejszy ze względu na polskie malowanie (jednak lekka asymetria pomiędzy szachownicami na górnym płacie jest, ale mi to nie przeszkadza ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Bardzo ładny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Łaaadnie wyszedł, a początkowo nie byłem przekonany co do malowania. Cieszę się, że nie miałem racji, bo zacnie się dwupłacik prezentuje. Gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Witam! Ładnie i czysto zrobiony Nieuporcik!!!! Podoba mi się ciepły odcień elementów drewnianych. Jakiej farbki użyłeś? Pozdrawiam: sianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 ZIO BY NAITT a powiedz mi czym zrobiłeś osłonę silnika? wygląda cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Osłonę silnika pomalowałem najtańszym srebrnym metalizerem na rynku , czyli Humbrolem 27002 - ładnie błyszczy ale chyba nieco go przytłumię . Drewno robiłem jak zawsze , czyli : - H74 - Sidolux - Clear Orange Humbrol ( nakładany pędzelkiem ) - Sidolux PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Zanotowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi