Sudus Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Dzie艅 dobry Powinno by膰 Polak,Rusek i Niemiec聽聽ale foki w polskim malowaniu jeszcze nie mam聽 Ostatnio natchn臋艂o mnie i zabra艂em si臋 za Foki a zw艂aszcza spodoba艂y mi si臋 w malowaniu aliant贸w. Zakupi艂em kilka zestaw贸w kalkomanii聽KARAYA do tego wpad艂a mi publikacja Fw-190 IN FOREINGN SERVICE cz.2 no i si臋 zacz臋艂o聽聽.Jeszcze kilka modeli zrobi臋 bo mo偶liwo艣ci jest sporo. A tak na pocz膮tek zaczn臋 od Fw-190A-3 kt贸ry trafi艂聽w r臋ce Brytyjczyk贸w dzi臋ki pomy艂ce聽niemieckiego pilota Oblt. A. Fabera聽kt贸ry straci艂聽orientacj臋 nad Kana艂em i wyl膮dowa艂 na brytyjskim lotnisku w Pembrey daj膮c prezent w postaci nieuszkodzonego samolotu. Nast臋pnie Fw-190 D-9 lotnictwa sowieckiego stacjonuj膮cego na lotnisku w Malborku Kolejny to Fw-190 A-6 z 1/JG 1 Oblt.Gregora "Murr" Schotta stacjonuj膮cego na lotnisku Deelen w Holandii lato 1943 roku Pozdrawiam Piotr 聽 聽I jeszcze Amerykanin zestaw Tamiya 聽 To co w chwili obecnej聽ko艅cz臋 聽 I prawie ca艂o艣膰聽 聽 聽 聽 聽 聽 6 Quote
wuwumaster Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 kapitalne聽聽 fajna seria,聽widz臋 kto艣 lubi foczki, wi臋c tym bardziej pozdrawiam聽 ww Quote
Wojtek190 Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 (edited) Bardzo podoba mi si臋 Twoja kolekcja. Mo偶e jeszcze takie malowanie Ci臋 zainteresuje. Edited December 22, 2020 by Wojtek190 Quote
Recommended Posts