Sudus Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Dzień dobry Powinno być Polak,Rusek i Niemiec ale foki w polskim malowaniu jeszcze nie mam Ostatnio natchnęło mnie i zabrałem się za Foki a zwłaszcza spodobały mi się w malowaniu aliantów. Zakupiłem kilka zestawów kalkomanii KARAYA do tego wpadła mi publikacja Fw-190 IN FOREINGN SERVICE cz.2 no i się zaczęło .Jeszcze kilka modeli zrobię bo możliwości jest sporo. A tak na początek zacznę od Fw-190A-3 który trafił w ręce Brytyjczyków dzięki pomyłce niemieckiego pilota Oblt. A. Fabera który stracił orientację nad Kanałem i wylądował na brytyjskim lotnisku w Pembrey dając prezent w postaci nieuszkodzonego samolotu. Następnie Fw-190 D-9 lotnictwa sowieckiego stacjonującego na lotnisku w Malborku Kolejny to Fw-190 A-6 z 1/JG 1 Oblt.Gregora "Murr" Schotta stacjonującego na lotnisku Deelen w Holandii lato 1943 roku Pozdrawiam Piotr I jeszcze Amerykanin zestaw Tamiya To co w chwili obecnej kończę I prawie całość 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 kapitalne fajna seria, widzę ktoś lubi foczki, więc tym bardziej pozdrawiam ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Ciekawa kolekcja i ciekawe malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Ładna kolekcja i ciekawe malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Bardzo podoba mi się Twoja kolekcja. Może jeszcze takie malowanie Cię zainteresuje. Edytowane 22 Grudnia 2020 przez Wojtek190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi