empit Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2021 Model pierwszy w tym roku. Bardzo przyjemnie się kleiło. Malowany Gunze i olejnymi washami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Ładnie pomalowany i podobające mi się ślady eksploatacji na górnych powierzchniach których mi kompletnie brakuje na dolnych których w zasadzie powinni być sporo . Niebieskie tło trochę nie za bardzo pasuje gdyż zlewa się z modelem poza tym model podoba mi się . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Bardzo ładnie wymalowany, jedyne co się na minus rzuca w oczy, to oszklenie - chyba malowane osobno i słabo dopasowane, podobnie jak maszt anteny, której nie ma. To bym poprawił. Zdaję się śmigło lekko nie w osi? Tym niemniej, zgrabnie wyszedł! Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Stycznia 2021 Share Napisano 30 Stycznia 2021 Fajnie pomalowany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi