toled Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Użyte farby: kolor główny - Creative Colors Deep Blue for Supra, lakier GX 100 Farby pozostałe - Tamiya Chromy, aluminium i inne - Extreme Metal AK Dla foto geeków: Obiektyw: 100mm, Przesłona 11-13. Setup - przód dwie lampy 600Ws + Octa 120 Tył dwie lampy 800Ws + Stripy 40x180cm Góra - lampa 300Ws + mały softbox prostokątny 40x80 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Nic dodać nic ująć mnie się podoba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Może być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Bardzo mi się podoba ;] gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Fajnie wyszło to BMW. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 2 godziny temu, Dorotka napisał: Może być Być, być. Brawo Ty. Czyli następne będzie Lambo Diablo. To napewno ciekawszy model i z dodatkami daje duże pole do popisu . Nie mam go na stanie bo mi leży Pagani Huayra i powoli zacznę przy nim dłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 Tak - następne będzie Diablo GT, tylko muszę dokupić blaszki i farbę. Od środy robię wielkie porządki w modelarni wraz malowaniem, podłogowaniem i innymi nudnymi pracami Btw. potrzebuję zrobić w pomieszczeniu połowę "brudną" i "czystą" - bezpyłową, jakieś pomysły czego użyć? Folia malarska? Ale jak wtedy zrobić drzwi, może namiot handlowy 3x3m?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 Nie polerowałeś jej? Zacznij dawać kalki, a nawet te metalowe HD pod bezbarwny bo teraz widać film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 42 minuty temu, jakub476 napisał: Nie polerowałeś jej? Zacznij dawać kalki, a nawet te metalowe HD pod bezbarwny bo teraz widać film. Polerowałem, ale tylko pastą finiszową - menzerna 3000, na to jakiś tam wosk. Z rady dawania kalki HD pod bezbarwny skorzystam, bo rzeczywiście dałem ją na lakier już. Na szczęście na żywo nie jest to tak widoczne jak na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 No i wdać fakturę, zawsze lepiej zmatowić i wypolerować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 Jeszcze cyknąłem foty na szarym tle z przesłoną f18 i na czarnym błyszczącym. Będą wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 Zgodnie z obietnicą jeszcze jeden mały set zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 Teraz to ja rozumiem , inne tło i jest Bomba . Z białym tłem była lekka porażka, już z szarym tłem model prezentuję się bardzo dobrze , a na czarnym lux torpeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 29 minut temu, cayman napisał: Teraz to ja rozumiem , inne tło i jest Bomba . Z białym tłem była lekka porażka, już z szarym tłem model prezentuję się bardzo dobrze , a na czarnym lux torpeda. Jedni wolą białe, drudzy szare, jeszcze inni tajemnicze czarne Każdy dostał co chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirCzajnik Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 21:28, toled napisał: Tak - następne będzie Diablo GT, tylko muszę dokupić blaszki i farbę. Od środy robię wielkie porządki w modelarni wraz malowaniem, podłogowaniem i innymi nudnymi pracami Btw. potrzebuję zrobić w pomieszczeniu połowę "brudną" i "czystą" - bezpyłową, jakieś pomysły czego użyć? Folia malarska? Ale jak wtedy zrobić drzwi, może namiot handlowy 3x3m?:D Też mam w planach podzielenie pomieszczenia. Jako przesłonę myślałem o foliach zabezpieczających do prysznica bo mają już gotowe obwiedzione otwory lub kurtynę malarską - taką z profesjonalnej lakierni samochodowej tylko nie wiem czy nie za gruba do garażu... (wrzuć w allegro - PLANDEKA TRUDNOPALNA PVC 650G/M2 KOTARA NA WYMIAR) Drzwi nie przewiduję tylko dzieloną na pół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi