Stojkovic Napisano 30 Stycznia 2021 Share Napisano 30 Stycznia 2021 Witajcie, Model nabyłem juz nieco uszkodzony, ale myślę że nieźle go wyprowadziłem. Ciężko dostępny Peugeot 405 T16 GR. To właśnie tym samochodem Ari Vattanen i Bruno Berglund wywalczyli zwycięstwo w Rajdzie Paryż - Dakkar w 1990 roku. Model posiada jak to u mnie zwykle bywa pełną elektrykę i pustynną podstawkę. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Jest moc na wydmie a i w trybie nocnym dobrze się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Bardzo fajny. Taki z duszą. No i prawdziwą historią. Dynamikę można rozpoznać po zwieszonym przednim kole, gdy unosi się nad wzniesieniem. (te pakuły jednak mógłbyś zabrać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi