Bartas89 Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 Co ja przeszedłem z tym modelem to tylko ja wiem Przez niedopatrzenie lakierowanie trwało miesiąc, a owiewki były zmywane z 9 razy i zaczynały już pękać Udało się jedna dobrnąć do końca i z nieskrywaną satysfakcją, że mnie nie pokonał mnie ten motorek, prezentuje go tutaj 2 Cytuj
toled Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 Fajny lakier, nieźle wygląda prędkościomierze, do poprawy napisy Yamaha - farba nie weszła na wszystkie litery. Ogólnie mocne 8/10 Cytuj
cayman Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 Zgadzam się z przedmówcami , model złożony czysto i dobrze się prezentuje . Jednego minusa o de mnie dostajesz Bartek za koło pasowe paska napędowego. Dobrze wiem co się namęczyłeś z tym modelem ale pamiętaj ,że do cierpliwych i wytrwałych świat należy.. Cytuj
Bartas89 Napisano 5 Lutego 2021 Autor Napisano 5 Lutego 2021 12 godzin temu, toled napisał: do poprawy napisy Yamaha - farba nie weszła na wszystkie litery. Ogólnie mocne 8/10 Zapuszczałem tam washa. Podczas kładzenia Duxona, właśnie on mi to zmył w niektórych miejscach 12 godzin temu, cayman napisał: Jednego minusa o de mnie dostajesz Bartek za koło pasowe paska napędowego. Piotrek, za bardzo nie wiem co tam widzisz zdrożnego Cytuj
toled Napisano 5 Lutego 2021 Napisano 5 Lutego 2021 7 godzin temu, Bartas89 napisał: Zapuszczałem tam washa. Podczas kładzenia Duxona, właśnie on mi to zmył w niektórych miejscach To czemu tego nie poprawiłeś? Cytuj
Bartas89 Napisano 5 Lutego 2021 Autor Napisano 5 Lutego 2021 3 godziny temu, toled napisał: To czemu tego nie poprawiłeś? W sumie dobre pytanie... Chyba byłem już tak podniecony dobrze położonym lakierem, że na nic innego nie zwracałem uwagi xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi