Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co ja przeszedłem z tym modelem to tylko ja wiem 😛  Przez niedopatrzenie lakierowanie trwało miesiąc, a owiewki były zmywane z 9 razy i zaczynały już pękać  😂 Udało się jedna dobrnąć do końca i z nieskrywaną satysfakcją, że mnie nie pokonał mnie ten motorek, prezentuje go tutaj :)

6WWJbii.jpg

Te8awpg.jpg

fhWR92J.jpg

sCCBMDX.jpg

GvBC7kr.jpg

dJ3Z8U2.jpg

A5GdvUU.jpg

tpvW6WH.jpg

KocFZCF.jpg

wlXaPIU.jpg

cNa4Ni6.jpg

Pzvkjoz.jpg

HPXiFYS.jpg

eY09oxR.jpg

3Pw6PzS.jpg

lOLfdjp.jpg

PlLO50x.jpg

G61vrFx.jpg

TNc7uvo.jpg

90LAkl6.jpg

xRGQuvH.jpg

• Like 2
Napisano

Fajny lakier, nieźle wygląda prędkościomierze, do poprawy napisy Yamaha - farba nie weszła na wszystkie litery. Ogólnie mocne 8/10 😉

Napisano

Zgadzam się z przedmówcami , model złożony czysto i dobrze się prezentuje . :super: Jednego minusa o de mnie dostajesz Bartek  za koło pasowe paska napędowego.

Dobrze wiem co się namęczyłeś z tym modelem ale pamiętaj ,że do cierpliwych i wytrwałych świat należy..

Napisano
12 godzin temu, toled napisał:

do poprawy napisy Yamaha - farba nie weszła na wszystkie litery. Ogólnie mocne 8/10 😉

Zapuszczałem tam washa. Podczas kładzenia Duxona, właśnie on mi to zmył w niektórych miejscach 😞

12 godzin temu, cayman napisał:

Jednego minusa o de mnie dostajesz Bartek  za koło pasowe paska napędowego.

Piotrek, za bardzo nie wiem co tam widzisz zdrożnego 😇

Napisano
7 godzin temu, Bartas89 napisał:

Zapuszczałem tam washa. Podczas kładzenia Duxona, właśnie on mi to zmył w niektórych miejscach 😞

To czemu tego nie poprawiłeś? 😉

Napisano
3 godziny temu, toled napisał:

To czemu tego nie poprawiłeś? 😉

W sumie dobre pytanie... Chyba byłem już tak podniecony dobrze położonym lakierem, że na nic innego nie zwracałem uwagi xD