Gościu Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 (edytowane) Skala 1:72 prod MAC(?)..w każdym bądż razie..fajnie się go nie składało.. Flaka można zdjąć(nie jest na stałe) Model zeszłoroczny Edytowane 13 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 bardzo fajny maluszek, ładnie przykurzony i obdrapany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 oj, to musiała być robota... zrobię sobie takiego posta: świetny model, bardzo mi się podoba, trzymasz poziom... a później będę już robił tylko kopiuj - wklej... ;-) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Hmmm... Ten kurz i pył trochę za bardzo przypomina szron bądź śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Hmmm chyba ci sie kolego w tytule pomylilo, to nie jest Afrikakorps, to zupelnie inne czasy, czasy Mela Gibsona i Mad Maxa, bardzo mi sie podoba, chociaz normalnie nie trawie niemieckiego zlomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Rafał bardzo fajna robota model mi się strasznie podoba fajnie przykurzony i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Osobiście powiem, że model bardzo ładny. Zakurzenie z umiarem i nie zgodzę się z zarzutem kolegi Kamila Zoszaka, że zakurzenie przypomina śnieg. Widać, że jest to pigment piaskowy, a chyba ten złudny efekt śniegu jest spowodowany lekkim prześwietleniem. Ogólnie wielki plus, a w ogóle Twoje modele bardzo są przyjemnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 ''przeciwlotniczy'' - piszemy razem, masz błąd w tytule wątku. Sam pojazd dość fajnie wykonany, obicia chyba nieco zbyt duże, ale za to model ładnie "ukurzony". To, że pył wygląda jak śnieg to efekt odbicia światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Zgadzam sie z Wicio1d, model jest supcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Miło mi ze model przypada Wam do gustu. Jedno mogę o nim powiedzieć-model nieadekwatnie drogi, w porównaniu do jakości. Zdjęcia są...jakie są(zgadzam sie w całej rozciągłości). Co do obić, chciałem uzyskać efekt farby, która po prostu złazi z bazowego pz grau, widocznej czystej blachy prawie w ogóle nie ma. Na żywo, patrząc na model jest, to widoczne. Źle, że nie używałem jeszcze wtedy pigmentów dobrych jakościowo. Starte pastele nadały efekt ziarnistości, moje kolejne próby zniwelowania tego efektu pogarszały tylko sprawę, więc odpuściłem i zostawiłem jak jest ''przeciwlotniczy'' - piszemy razem, masz błąd w tytule wątku. Racja, poprawione i trzymam za Ciebie kciuki ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi