Skocz do zawartości

Nowości lotnicze w skali 1:32

Radzio65

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, caughtinthemiddle napisał:

Ich własne nowe.

OK poczekam aż wyjdzie i zobaczymy co z tego można ulepić 

Dodatkowe malowanie które będzie dodane do Kaczuszki od LukGraph, inspirowane serialem Tales of the Gold Monkey z 1983 roku, gdzie taki samolot był jednym z głównych bohaterów. Dodatkiem jest figurka psa,również bohatera serialu:

625181046_1490024449790073_5558890747923340933_n.jpg.da01c73416e559bc69042229d59b2ee7.jpg

16 godzin temu, Cazador napisał:

Kotare idzie dalej za ciosem.

e71e817d-K32510%20Kotare%201-32%20Defian

Informacja ze strony producenta:

"Ekskluzywna, limitowana edycja zestawu; co to oznacza?

Wyprodukujemy tylko 5000 egzemplarzy tego zestawu, każdy ręcznie numerowany przez właściciela Kotare Models, Marka Robsona. Będzie on dostępny WYŁĄCZNIE bezpośrednio od Kotare Models za pośrednictwem naszej strony internetowej oraz na najważniejszych targach modelarskich, w których uczestniczymy. Ten konkretny model nigdy więcej nie będzie produkowany. Zestaw części nie będzie ponownie używany przez co najmniej 5 lat od daty premiery. Składając zamówienie teraz, zostaniesz członkiem Project Defiant, z ekskluzywnym dostępem do dedykowanej, prywatnej strony na Facebooku, forum internetowego i grupy e-mailowej. Na najważniejszych targach modelarskich w Wielkiej Brytanii, Australii, USA i Nowej Zelandii odbędą się spotkania osobiste z udziałem pracowników Kotare, aby poznać ludzi i wymienić się pomysłami. Będą regularne aktualizacje postępów prac projektowych i możliwość osobistej interakcji z Nickiem i zespołem. Członkowie Project Defiant będą zapraszani do udziału w głównych założeniach projektowych, dzielenia się wiedzą na temat samolotu i współpracy przy wyborze kolorystyki. Wszystkie zamówienia w przedsprzedaży będą zawierały bezpłatny zestaw wydrukowanych w 3D, niezwykle szczegółowych wydechów z żywicy oraz wydruk pięknej grafiki pudełkowej Darryla Legga. "

Mam dziwne wrażenie, że rozejdzie się w przedsprzedaży bardzo szybko, a potem model osiągnie absurdalne ceny na rynku wtórnym oczywiście zakładając, że jakaś grupa posiadaczy będzie chciała się pozbyć takiego modelu. Ja bym się nie pozbył ...