KRL Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Historia tego modelu rozpoczęła się od kalkomanii które podrzucił mi znajomy twierdząc że sam nie ma pomysłu bo jak patrzy na F-18 w tym malowaniu to ma wrażenie jakby oglądał czarnobiałe zdjęcia. Sięgnąłem do netu i faktycznie w momencie gdy natchnąłem się na fotkę F-18A VFA-125 w zimowej scenerii nie licząc kilku akcentów na samolocie wydawało się że zdjęcia są czarnobiałe. W wielkim skrócie to była inspiracja do budowy tego modelu. F-18A+ Hornet Academy 1:32 o samym modelu mogę napisać że jest dość skomplikowany i wymagający w budowie ale jednocześnie naprawdę dobrze spasowany. Model z przyzwoitym detalem z bogatym wyborem uzbrojenia. Tyle w materii wprowadzenia Model nie licząc kalkomanii wykonany prosto z pudła malowany Hataka Red 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Fajny Aggressor'ek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Ciekawe malowanie i dobrze zrobiony model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 (edytowane) Piękny model. Zdecydowanie lepiej wygląda niż oklepane szare malowania z kalkami. Edytowane 19 Lutego 2021 przez tlb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Ładna 18 tka, natnij tylko tą cienką cześć klapy, bo są to dwie części, inaczej skrzydło się nie złoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi