Adams M1A1 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Witajcie wszyscy II-wojenni kolejkowicze w królewskiej skali 1/35 jak np. Szanowny Kolega Merten. Na Armoramie znalazłem taką oto zapowiedź : https://armorama.com/news/sabre-kesselwagen-bauart-deutz Nie wiem jak owa cysterna prezentuje się pod względem merytorycznym czy ma wszystkie przewody hamulcowe itp. ale jak dla mnie wygląda kozacko. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Dzięki za cynk! Fajnie, że wagon, ale ja bardziej lubię te z okresu międzywojennego, które podczas wojny były jeszcze używane. Ten za nowoczesny dla mnie, bo z lat 40-tych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Marca 2021 Autor Share Napisano 3 Marca 2021 17 godzin temu, Merten napisał: Dzięki za cynk! Fajnie, że wagon, ale ja bardziej lubię te z okresu międzywojennego, które podczas wojny były jeszcze używane. Ten za nowoczesny dla mnie, bo z lat 40-tych.... Ale w składach tych cugów mogły się i takie fufelnówki trafić. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 1 Lipca 2021 Autor Share Napisano 1 Lipca 2021 Witajcie Wszyscy Kolejkowcy w królewskiej skali 1/35. Na Armoramie pojawiły się nowe obrazki dot. tej niemieckiej cysterny z Sabremodels : https://armorama.com/news/sabre-model-kesselwagen Muszę przyznać że te rendery wyglądają naprawdę super zwłaszcza te metalowe koła, blaszki fototrawione i wisienka na torcie możliwość zrobienia otwartych dekli do tej cysterny, a pod spodem też chyba nie wygląda to źle. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 Piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi