Robert WW Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Model jak widać Tamiya, blachy Aber, Frulki, pełne wnętrze CMK (przedział kierowcy, bojowy i silnik-nie widać ale jest ). Typowe w ostatnich moich pracach -czeka na postawienie na podstawke, podłoże i dopracowanie paru rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Ahhhhhhh normalnie sie zakochałem w nim Jest super najbardziej podoba mi sie kamo Chce mieć takiego na dioramie Dla mnie najlepsza IV jaką widziałem ! Moge poprosic o pełną nazwe i jaką to wersja oraz jakich farb urzyłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Piękności... Naprawdę przepięknie się prezentuje... Nakład pracy widzę że OGROMNY... Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Nie żal ci wydawać "stówke" na friule?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Model to PzKpfw IV Ausf. H (Sd Kfz 161). Farby Pactra ale teraz polecam Valejo. W sprawie gąsek to jak już włożyłem w niego 450 zł to spoko mogę dać 100 za frulki. Fakt że przy ekranach może nie jest to potrzebne ale jednak świetnie wygladają. Dzieki za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Śliczna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 bardzo fajna IV - mogłyś dać lepsze zdjęcia, i koniecznie zdjęcia układu jesznego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Bardzo ładny. Aż miło patrzeć. Moje to się umywają do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Hmmm, naprawdę mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Witam! bardzo fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Wszystko fajne ale ten karabin aż się prosi o to żeby go przysrebrzyć. Tak chyba wygląda lepiej jak tu np. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 słuszna uwaga . MG na wieży ( nawet nie jest jeszcze na stałe ) i pare detali czeka na dokończenie tyle tylko że zawsze jest coś innego do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruce Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 o kurde..."niszczy psyche", "ryje beret"...poprostu PIĘKNY. Dla porównania(marnego) wiem jak wygląda taki z tamiy nie pomalowany, którego szwagier kleił. Jeszcze raz powiem CUDENKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 model ładny. ale to we..pe na dole mógłbyś przemyśleć. paskudnie się kojarzy z pewną organizacją, za którą mam nadzieję nie tęsknisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 Szanowny kolego, mnie się nie kojarzy ale widocznie to jest jakiś problem dla Ciebie skoro nawet nie napisłeś tych dwóch liter. Podchodząc w ten sposób do symboli , liter i oznaczeń to np Sławomir Stepkowski powinien spalić się ze wstydu bo blisko 70 lat temu ktoś stworzył formacje SS a on ma takie inicjały. A tak szczerze to jest mój nick na Battle Field 2 a SS to wyróżnik kilku znajomych z małego klanu (Super Sniper) Za słowa uznnia w sprawie modelu -dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Piękny, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Robert, dzięki za wyjaśnienia, akceptuję je w całej rozciągłości. taki jestem przewrażliwiony człowiek ;-) a modelu raz jeszcze zazdroszczę... tak przy okazji - dysponujesz może planami wnętrza (przedział bojowy) czwóreczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 Nie ma sprawy . Do IV mam fotki i rysunki techniczne i pełno różnych rózności . Fotki wnetrza (około 80) z netu zbierane przez siebie i znajomych. Dokumentacja do wcześniejszj IV D na zawody itd itp. jezeli coś potrzbne pisz - przesle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Szkoda jednak że w powodzi dokumentacji do "czwórki" nie znalazłeś zdjęcia oryginału... 633 z 2 Dywizji Pancernej z pod Kurska jest późną wersją G nie zaś H tak jak wykonałeś... Inne mocowania ekranów bocznych, antena na drugiej stronie kadłuba, brak filtrów powietrza. Pomyłkę oczywiście zafundowała Tamiya dając błędne malowanie, ale czasami robiąc model na wysokim poziomie warto poszperać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Fotki z tłem! Fotki z tłem! Fotki z tłem! Fot...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 Co mogę powiedzieć . Nie sprawdzałem az tak dokładnie. "Powódź dokumentacji" jak napisałeś, swoim zakresem objęła tylko wnetrze czołgu. Musze jednak faktycznie dokładniej weryfikować schematy malowania z dokumentacją fotograficną. Dzieki za słuszną uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi