rafau Napisano 6 Marca 2021 Share Napisano 6 Marca 2021 (edytowane) Jakos tako to bedzie wyglądać. Pierwsze w życiu malowanie kobiety. Edytowane 6 Marca 2021 przez rafau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 6 Marca 2021 Autor Share Napisano 6 Marca 2021 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 8 Marca 2021 Autor Share Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) To jest wyposażenie mojej Pani. Ale cos tu mi nie gra. Jakby dwie rózne epoki. Dzida z koscią i nóż w kaburze z ladnie wyprofilowaną rączką. Chyba ze to nóż ma byc tez z kosci czy tam krzemienia. Jaki kolor tu dobrac ostrza noza + dla zasady koncowki rączki. A byla to juz baza pod metaliczny kolor. Edytowane 8 Marca 2021 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 13 Marca 2021 Autor Share Napisano 13 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 13 Marca 2021 Autor Share Napisano 13 Marca 2021 (edytowane) Edytowane 13 Marca 2021 przez rafau 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 13 Marca 2021 Share Napisano 13 Marca 2021 Super figurka i super malowanie. Taką figurke to gdzie można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 13 Marca 2021 Autor Share Napisano 13 Marca 2021 42 minuty temu, mikemc napisał: Super figurka i super malowanie. Taką figurke to gdzie można nabyć? Ja maluje hobbystycznie pod zamówienia. Grafika 3d i wydruk tylko w jednej kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 14 Marca 2021 Autor Share Napisano 14 Marca 2021 Córa pomocnik... za kase oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 15 Marca 2021 Autor Share Napisano 15 Marca 2021 Oczy musialem powiekszyc. Bylo i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 15 Marca 2021 Share Napisano 15 Marca 2021 Co za wyposażenie, nie mam więcej pytań! A bardziej poważnie, szacunek za to malowanie, nie jest prosto znaleźć przykład, kiedy ktoś daje radę to zrobić tak, żeby wyglądało to naturalnie - a u Ciebie zagrało. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 15 Marca 2021 Autor Share Napisano 15 Marca 2021 (edytowane) Dziekuje za miłe słowa. Statuły figurek w tej skali to faktycznie nisza w modelarstwie. Poradników oraz osób malujących tą skale jak na lekarstwo a tym bardziej w Polsce. Dodatkowo większość "zawodowców" nie chce zdradzać swoich technik malowania w obawie przed utratą know-how i potencjalnych zamówień. W obecnej sytuacji wszystko dla mnie opiera sie na metodzie prób i błędów. Do tej pory nie mam przepisu np na skóre czy cere. Za każdym razem musze dostosować sie do sytuacji. Wynika chyba to ze każda postać ma inne rysy twarzy, charyzme itp. Inaczej wymaluje się czlowieka "chuchro" niz superbohatera. Osobiscie preferuje postacie realne historyczne. Tu wrzucam zajawke. Niestety pokazac w całości nie moge. Takie wymogi stawiał zleceniodawca. Ps. maluje z pasją i czysto hobbystycznie wieczorami jak mi zona i dzieci pozwolą oczywiście 2 godziny temu, pmroczko napisał: Co za wyposażenie, nie mam więcej pytań! A bardziej poważnie, szacunek za to malowanie, nie jest prosto znaleźć przykład, kiedy ktoś daje radę to zrobić tak, żeby wyglądało to naturalnie - a u Ciebie zagrało. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Edytowane 15 Marca 2021 przez rafau 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 18 Marca 2021 Autor Share Napisano 18 Marca 2021 (edytowane) Pierdyliard kolorów. Ciekawe jak bedzie wyglądać w połączeniu z zielonymi listkami i krzakami. Edytowane 18 Marca 2021 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Marca 2021 Share Napisano 20 Marca 2021 Ta zajawka to chyba Thorgal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Marca 2021 Share Napisano 20 Marca 2021 Raczej na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Baza ukonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Tygrys tez prawie ukonczony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi