makinen Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 W ramach sił specjalnych na warsztat idzie maleństwo w postaci Mercedesa wyprodukowanego przez Revell'a. Skorzystam z kół DEF Model, oraz konwersji Black Dog. Dylemat jest, bo- konwersja pozwala na zbudowanie pojazdu Bundeswehry, czyli wojsk konwencjonalnych. Mi bardziej pasuje KSK, lub "coś" specjalnego. Opcje ofiary są takie. Się zobaczy, co wyjdzie w trakcie... Zestaw wyjściowy na foto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Skoro już masz konwersję BD, to ją wykorzystaj do oporu, wyjdzie Ci coś w stylu pojazdu z drugiego zdjęcia. Takiego bardziej otwartego będziesz miał tego długiego Holendra. A tu możesz jeszcze pomyśleć o tym kamuflażu: Jackala już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Marca 2021 Autor Share Napisano 9 Marca 2021 Ostatnie zdjęcie najbardziej mnie przekonuje, ale..jest tylko jedno. Szukałem i lipa... ps. Jackal leci/jedzie/płynie...opóźnienia w dostawie. Jestem w kontakcie z Marcusem Friedmannem. Może w piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Co do tego jednego zdjęcia - lekka fikcja literacka nie jest Ci przecież obca, więc co stoi na przeszkodzie w zrobieniu podobnych plam na całym modelu? A model wiele by zyskał, bo kolejny zwykły trójkolor to jednak nuda na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Marca 2021 Autor Share Napisano 11 Marca 2021 Dwa wieczory i jedno popołudnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Marca 2021 Share Napisano 13 Marca 2021 Koła... Dziwny kolor, to jakiś zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Marca 2021 Autor Share Napisano 13 Marca 2021 2 godziny temu, kubisz napisał: Koła... Dziwny kolor, to jakiś zamiennik? Nie, oryginalny DEF. Jakieś takie żółtawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 Maluch się robi. Małe to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Ten holenderski nie tylko był przedłużony, ale miał jeszcze bagażnik z tyłu, więc ten faktycznie będzie sporo krótszy. Malowanie jakie wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 To, o którym rozmawialiśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Marca 2021 Autor Share Napisano 24 Marca 2021 Kamuflaż zmalowany- nawet jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Zapomniałeś o plamach NATO na masce, ale ogólnie podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Realizacja na poziomie 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi