makinen Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Mały Mercedes bedzie na warsztacie, a duży w galerii. Bardzo atrakcyjne opcje tego pojazdu mnie skusiły. Bazą był Revell, ale do wersji 290 trzeba model wydłużyć o 12mm, co też uczyniłem. Tylny kosz, stojak na pace, ławeczki, szafka na elektronikę i drobiazgi z przodu to scratch. Miał być zakurzony i zapiaszczony, wiec jest. Zdjęcia trochę wyciągają ten brud, ale w rzeczywistości jest bardziej stonowany i spójny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Ech, po zebraniu takiej ilości bardzo dobrej dokumentacji byłem przekonany, że zrobisz wariant z obrotnicą... Dlaczego, kurde, nie? Generalnie na plus, świetnie wygląda z tymi wszystkimi dodatkami, przeróbkami, manelami i szpejami, ale jednak mocny niedosyt. Popraw brudzenie kół, bo bardzo źle to wygląda. A tylne prawe ma chyba czysty kawałek bieżnika i starty paluchem fragment pod felgą. I odcisk też tam chyba jest. Zupełnie mnie nie przekonuje ten strzęp Barracudy na kole zapasowym z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Marca 2021 Autor Share Napisano 9 Marca 2021 @kubisz- spokojnie. Mam jeszcze trzeci model . Piaskowy z obrotnicą i innym koszem będzie. Co do strzępu siatki...nie wiem, czy tam jest strzęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Skoro planujesz jeszcze jednego, to trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Nie znam się nie mam bladego pojęcia o niuansach wersji ale model mi się podoba i jestem na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Marca 2021 Share Napisano 10 Marca 2021 Bałagan wręcz artystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi