pees Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 Witam, niedawno ukończyłem (nie całkiem, brak liny) , ale dziś znalazłem chwilę na zrobienie zdjęć. Używałem dodatków; dedykowane blachy Edka i gąski friulmodel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 Bardzo ładny model,podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 Tak teraz patrzę, brakuje okopceń na wydechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 21 Marca 2021 Autor Share Napisano 21 Marca 2021 4 godziny temu, Evildead napisał: Tak teraz patrzę, brakuje okopceń na wydechach Okopcenia, może faktycznie za delikatne , ale są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 Model naprawdę niezły, najsłabsze błoto na błotnikach i kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 22 Marca 2021 Share Napisano 22 Marca 2021 Całkiem całkiem. Okopcenia przy wydechach rzeczywiście do wzmocnienia. Jak by tak zapasowe ogniwa gąsienic Saakaszwilemu zardzewiały to Kos by go zdrowo objechał (albo Semen / Jarosz, zależy w której części książki / serialu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 22 Marca 2021 Autor Share Napisano 22 Marca 2021 14 godzin temu, mandrivecs napisał: Model naprawdę niezły, najsłabsze błoto na błotnikach i kołach. Ubłoceń dopiero się uczę, myślę że każdy nastepny model będzie lepszy 11 minut temu, Michal_G napisał: Całkiem całkiem. Okopcenia przy wydechach rzeczywiście do wzmocnienia. Jak by tak zapasowe ogniwa gąsienic Saakaszwilemu zardzewiały to Kos by go zdrowo objechał (albo Semen / Jarosz, zależy w której części książki / serialu). Ogniwa zapasowe i okopcenia poprawie, ale to jak będzie wena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi