pees Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Witam, niedawno ukończyłem (nie całkiem, brak liny) , ale dziś znalazłem chwilę na zrobienie zdjęć. Używałem dodatków; dedykowane blachy Edka i gąski friulmodel 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Bardzo ładny model,podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Tak teraz patrzę, brakuje okopceń na wydechach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pees Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 4 godziny temu, Evildead napisał: Tak teraz patrzę, brakuje okopceń na wydechach Okopcenia, może faktycznie za delikatne , ale są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Model naprawdę niezły, najsłabsze błoto na błotnikach i kołach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Całkiem całkiem. Okopcenia przy wydechach rzeczywiście do wzmocnienia. Jak by tak zapasowe ogniwa gąsienic Saakaszwilemu zardzewiały to Kos by go zdrowo objechał (albo Semen / Jarosz, zależy w której części książki / serialu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pees Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 14 godzin temu, mandrivecs napisał: Model naprawdę niezły, najsłabsze błoto na błotnikach i kołach. Ubłoceń dopiero się uczę, myślę że każdy nastepny model będzie lepszy 11 minut temu, Michal_G napisał: Całkiem całkiem. Okopcenia przy wydechach rzeczywiście do wzmocnienia. Jak by tak zapasowe ogniwa gąsienic Saakaszwilemu zardzewiały to Kos by go zdrowo objechał (albo Semen / Jarosz, zależy w której części książki / serialu). Ogniwa zapasowe i okopcenia poprawie, ale to jak będzie wena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts