Cadius Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 Witam, Chciał bym zamówić gablotę na modele. Z racji ze marzy mi się w dość sporych i niestandardowych rozmiarach zakładam ze musi być wykonana na zamówienie. Rozmiar to około 90x120x38 z 3 wewnętrznymi pulkami. Czy ktoś może jest w stanie podjąć się takiego zamówienia, albo może polecić osobę/zakład ? Najlepiej żeby pochodził z południowej polski chyba ze transport do małopolski nie sprawi problemu Bede wdzięczny za każdy namiar. Pozdrawiam, Cadius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 (edytowane) No i masz wymiary .Zanosisz do stolarza .Tnie, składa , płacisz i odbierasz . Tylko nie pisz że nie ma u ciebie stolarzy. Zostań bohaterem swojego domu . Jak w rekalmie Edytowane 21 Marca 2021 przez seven up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadius Napisano 21 Marca 2021 Autor Share Napisano 21 Marca 2021 @seven up rada sensowna i nawet chwytna tylko ze ja potrzebuje gabloty szklanej a nie szafki z okienkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 To zamiast stolarza poszukaj szklarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadius Napisano 21 Marca 2021 Autor Share Napisano 21 Marca 2021 Szukalem i to dlugo ale potrzebuje kogos kto to jeszcze sklei. Nawet szukalem po tych co robia terraria dla gadow ale ze srednim rezultatem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 (edytowane) Dziwne, ja chcąc kupić gablotę kilka lat temu wpisałem "gabloty szklane" czy "gabloty na wymiar" w Google, wyskoczyło mi kilka firm i w jednej z nich zamówiłem. Gablota 120x50x120 kosztowała mnie ok 2500 PLN, transport pod klatkę. Materiał szkło hartowane i aluminium, 5 półek. Jedyna moja uwaga, to że taka gablota jest bardzo ciężka, do wniesienia potrzeba dwóch-trzech osób. Edytowane 21 Marca 2021 przez Fixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Marca 2021 Share Napisano 22 Marca 2021 Jeśli mogę pokaże jak ja rozwiązałem problem gablotki. Kupiłem na allegro dwie takie półki jak poniżej w kolorze mebli. Dorobiłem do nich oświetlenie LED oraz szklane półki. Koszt poniżej 1000 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi