marek d Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) P-11c ''64'. 862. 142Eskadra Myśliwska. Pilot ppor. Stanisław Skalski. kalkomanie do tego malowania podesłane przez Artura Domańskiego za co bardzo dziękuję. za to i parę innych rzeczy. Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez marek d 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Mareczku piękna jedenastka naszego Asa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Model super tylko czy fotki trochę nie przekłamują koloru? Nie wiem, marny że mnie fotograf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Podoba się, chociaż ja bym troszkę bardziej pomodulował ten khaki, myślę też, że zyskałby na ostrzejszych fotkach. Nie wiem czy to przez kompresję zdjęcia, czy po prostu aparat. Imgur z automatu pomniejszy rozmiar fotki bez utraty jakości (w sam raz na fora) jak do linka dodasz małe h np. https://i.imgur.com/R1QBPiH.jpg -> https://i.imgur.com/R1QBPiHh.jpg, więc nie warto zmniejszać przed wrzuceniem. Bardzo fajna praca, ze smakiem, jak to u Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Krytyka fotek uzasadniona, od pewnego czasu aparat mydli i ma problem z ostrością. Dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 To komórką spróbuj, ja cykam średniawym smartfonem a nie wychodzą złe Będzie coś następnego w 32 czy wracasz do 48? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Co nowego? Nie wiem, od roku modele przegrywają z nową/ starą zabawą jaką jest rower. Przez to proces decyzyjny i produkcyjny znacznie się wydłuża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi