Adamo722 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Model lekko zwaloryzowany 1 Armia WP okolice Berlina Maj 1945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Co on taki pordzewiały i dlaczego wieża odstaje weatheringiem od kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Pordzewiałe są tylko gąski na kadłubie czołg jest tylko przykurzony a to czerwone to pył ceglany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Też maiłem pytać o ten czerwony pył. Jak to ma być pył ceglany to by się parę kawałków cegły na pancerzu przydało - po taranowaniu budynku czy trafieniu pocisku w pobliski budynek. Fajne zwisy gąsienic i wytarcia na kołach ale za to wytarcia po wewnętrznej stronie gąsienic wyglądają jak by ktoś szlifierką gąsienice obrabiał. Przydała by się lina holownicza i belka do wyciągania z błota. A tak ogólnie na +, IS-y lubię, zwłaszcza polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 14 godzin temu, Adamo722 napisał: Pordzewiałe są tylko gąski na kadłubie czołg jest tylko przykurzony a to czerwone to pył ceglany. Nadal nie odpowiedziałeś na drugą część pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, patrykd napisał: Nadal nie odpowiedziałeś na drugą część pytania Przejrzałem trochę fotek Is-2 i raczej nie widziałem żeby wieże były tak brudne jak kadłub. Po strzale podmuch raczej zdmuchiwal z wieży pyły, gorzej z kadłubem. Nie byłem czołgistą więc to tylko taka moja interpretacja Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Poglądowo wstawiam link fotki isa chyba zaraz po strzale https://images.app.goo.gl/3B8ZuXRF3ScuVBVG8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Kwietnia 2021 Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Lepiej by wyglądał jak byś darował sobie brudzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Markuz napisał: Lepiej by wyglądał jak byś darował sobie brudzenie. Jutro go umyję z pigmentów. Robiłem już pojazdy bardziej utyłane ale dla porównania zrobiłem na szybko fotki w świetle dziennym przed myciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi