rom789 Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Dzień dobry, Co to jest ta masa mocująca/przytrzymująca małe detale do montażu czy malowania? Jak ją nazwać i gdzie się kupuje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Cześć! Myślę, że może tu chodzić o Patafix albo podobne preparaty - różne firmy to produkują. Do kupienia w dużych supermarketach na półce z artykułami biurowymi, większych sklepach papierniczych albo z artykułami dla plastyków. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Patafix, BluTack...a nawet czasem plastelina ale z nią trzeba ostrożnie bo różna badziewie produkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 1 Maja 2021 Share Napisano 1 Maja 2021 Maskol też daje rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rom789 Napisano 1 Maja 2021 Autor Share Napisano 1 Maja 2021 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Maja 2021 Share Napisano 1 Maja 2021 Microscale MI-10 Micro Liguidtape https://www.plastmodel.pl/p/15/4920/microscale-mi-10-micro-liguidtape--kleje-narzedzia-modelarskie.html Ciekawy klej, który daje nie wysychającą powierzchnię, do chwilowego łączenia elementów. Można nim np. przykleić "na chwilę" pokrywę silnika w modelu i zdejmować ją bez konieczności odrywania (aby pokazać znajomym) Daje się łatwo usuwać wodą.. Plastikowa buteleczka o pojemności 29.56 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi