M.A.V. Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Już trochę późno ale przyszłościowa uwaga - relingi to wklejaj na końcu bo tak najwygodniej i najmniej "zniszczeń" przy malowaniu Jakbyś nie zaczął malować to jeszcze można by się pokusić by je rozkleić debonderem Ja to jeszcze dodatkowo maluje je osobno i przyklejam już gotowe - mam wrażenie że przy nawodnych inaczej się nie da tego sensownie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 19 Maja 2021 Autor Share Napisano 19 Maja 2021 Właśnie zauważyłem to po fakcie ;D no cóż, nauczka na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2021 W związku z przeprowadzką, ogólnym zamieszaniem, nic nie dodawałem w warsztacie. Natomiast budowa jest zakończona, galerię można podejrzeć i ponarzekać na mnie tutaj: https://modelwork.pl/topic/43235-u-201-hobby-boss-1350/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi