Dorotka Napisano 15 Maja 2021 Share Napisano 15 Maja 2021 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: Będziesz pił w sklepie ? Przecież dwie już wypił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Maja 2021 Autor Share Napisano 16 Maja 2021 W dniu 15.05.2021 o 18:28, Dorotka napisał: Przecież dwie już wypił Kacyk odpuścił - jutro biorę się do sklejania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Maja 2021 Autor Share Napisano 16 Maja 2021 W dniu 15.05.2021 o 17:46, TAW napisał: Dzięki za info. Jak się pracuje świątek piątek to można nie zauważyć. Człowiek wraca z roboty i się zaczyna zastanawiać czemu korków nie ma, a tak to już przynajmniej wiem o co chodzi A wanna też będzie coś brudzona? Coś tam rzucę ze stajni Ammo Miga i AK. Nie za wiele się tam towaru zbierało. Tajwan to nie Kursk i Stalingrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 Tak tylko zwracam uwagę żeby to szło jakoś razem z brudzeniem kół i gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Maja 2021 Autor Share Napisano 16 Maja 2021 (edytowane) 12 minut temu, TAW napisał: Tak tylko zwracam uwagę żeby to szło jakoś razem z brudzeniem kół i gąsienic. Dziękuję bardzo za czujność zacnego modelarza!!!!! Najbardziej lubię Tumana czyli dziecko wiatru i kurzu!!!! Edytowane 16 Maja 2021 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Maja 2021 Autor Share Napisano 20 Maja 2021 Model potraktowałem następującymi specyfikami: Cały model -AK-076 FILTER Dark Brown for NATO Tanks -AK075 WASH Nato Tanks -AK074 Rainmarks for Nato Tanks Podwozie: -AK015 Dust Effects 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 20 Maja 2021 Share Napisano 20 Maja 2021 Świetny i naturalny model, nie niszcz tego nadmiarowym brudzeniem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Maja 2021 Autor Share Napisano 20 Maja 2021 26 minut temu, chorąży napisał: Świetny i naturalny model, nie niszcz tego nadmiarowym brudzeniem Moim zdaniem, też już wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Maja 2021 Autor Share Napisano 21 Maja 2021 Podmalowałem na błyszcząco metalowe łączniki gąsienic, Przetarłem pigmentem w kolorze gun metal karabiny. Całość pomalowałem matowym lakierem bezbarwnym Vallejo 520. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi